Mig ar donna sasom befinner sig singel sam mi ager varit det kanske lange

Mig ar donna sasom befinner sig singel sam mi ager varit det kanske lange

Aven fas det har befinner sig sjalv an idag ensamstaend, mi kanner att sjalv har forsokt allting: traffat kompisars kompisar; vandra ut mot klubbar; amfetamin dating; sjalv gick med i e gym i hopp forsavitt att det varenda ratt fason; fester; dejting sidor … samt inte ett dyft itu det har hittills fungerat stav mig.

Mig forsokte mot samt tillsamman latsas som forsavit mig ick sokte postumt karleken langre, darfor att alla envisades att informera for mig, “du kommer hitta karleken nar ni atminston anar det”. Skad saken da bittra sanningen ar att det befinner sig svart att lokalisera domstol, bade arme i Sverige skada samt i resten itu varlden. Hollywood bilden itu lov ar missledande, det verkliga livet kraver betydligt mer goromal.

Mig hade i mott gett op tanken villig att finn e chef taget tills nagon bruten mina narmsta vanner berattade pro mej forsavitt dejtingapparna Tinder sam happn. Sa for att kringga att bli nago crazy cat mada, testade mi dem bada. Tinder kass, skada happn funka, kungen precis!

1. Funktionerna stav va appDet laka “svep vanster darfor at avvisa, svep modera ifall ni gillar personen” – konceptet age nastan blivit en gyckel bland ensamstaende folk idag, pro i verkligheten utfor ick Tinders svep roll processen att hitta karlek enklare. Tank gallande det – forsavitt mig allareda age svept vanster villig 10 killar, nar en tillsammans ett fint smi (och helst nagon hund) imag kommer opp, odl befinner sig det sa forsiktig stav mina reflexer att ga vidare botten upp vanster och forskjuta honom itu fadas. Samt forsena befinner sig han borta pro stadse, samt med ganska en miljoner persone i Stockholmsomradet, befinner si mina chanser att finn honom ater kanske ring. Mi age aldrig upplevt det har problemet villig happn for forsavitt mi vill avlagsna nago frank av karna genomstromning, tvungen sjalv klicka villig det lilla korset. Detta minskar felfrekvensen betydligt och det betyder i motto att mina feta, okoordinerade tummar ick kommer att vet sabotera karna karleksliv.

2. Storleken gallande spelomradetTinder visar mig killar som bor emellan 2 till 161 km a undertecknad. Forviss vill mi verkligen traffa en skada bor mig i mer eller mindre centrala Stockholm och mig ick vill pricka en kille 150km da och emeda tarva ratta ett langdistansforhallande saso troligen icke kommer att utmynna nagot. (samtliga kanner vi e sasom age gjort langdistansforhallande e arligt prov skad fungera det nagonsin i langden)?

Kontentan fran dom laka?

Happn visar profiler som ar 250 meter ifran undertecknad – sa sjalv vet att de bor i centru block eller do spenderar avsevart tidrymd har. Absolut skal hane aldrig separera sin exakta placering, skad faktorn att personerna finns inom ett aktuellt omrade utfor att n inser att n ej behover deplacera till en annan galax (eller stad) darfor at finna din dromman. Happn anvander en geolocation saso befinner sig baserad villig realtid, odl n tittar enkom dom mannisko saso du har korsat vagar med, alltsammans blir verklighetstroget kungen en taktik sasom mig inte var van vid, fullt fran potentia, darfor det uppdaterar nyhetsfloden alltid persone flyttar villig sig.

Mi titta enastaende ut, jag age skamtlynn, social karakta och nago lekame sjalv ar belaten tillsamman

3. Kvaliteten kungen profilernaJag ager anvant apparna omedelbart i tre veckor moldavien kvinnor samt mig har icke sett en slut medryckande image villig Tinder. Det vart ett kis som jag matchade med som kandes hoppfull, skada postumt hans etta bud, VGD, (givetvis, det ar bokstavligen allt han gren), kande sjalv jag bestamt ick imponerad. Pa happn age sjalv redan traffat sam chattat med tre snygga, skoji samt smarta killar. Ingen bruten dom inneha blivit uppsyn pojkvan … ann … andock mig kanner undertecknad hoppingivande.

Det befinner si av dessa anledningar som jag ager bestamt mig darfor at ga vidare tillsammans happn och ej Tinder, vilket hederligt talat verkade mer sasom nago app darfor att far at det. Happn ager gett mej nytt hopp om att traffa den korrigera killen, samt mi har ett intuitio att det kommer ej plocka reslig tidrym fore mig till slu kan kapitulera grimas jakt postum karleken.